DATES -hanke mukana Barents Rescue 2015 harjoituksen näyttelyssä

Lataa PDF

Barents Rescue 2015 Näyttely 01.10.2015 Hullu Poro Areenalla

Arctic Rescue and Medical Airport Sodankylä
Cold Technical and Testing Environment Sodankylä

DATES hankkeen näyttelyosasto mukana BR15 Näyttelyssä, jossa esittäytyy laaja tarjonta suomalaisia laitevalmistajista, palveluiden tuottajiin ja oppilaitoksiin. Kaikkien tavoitteena on palvella ympäristömme ja meidän Barentsin alueen asukkaitten turvallisuutta. Näytteilleasettajilla on asiantuntijuutta, tietoa ja kokemusta alueemme erikoispiirteistä, harvaanasutusta alueesta, ilmasto-olosuhteista, jotka kaikki asettavat omat vaatimuksensa turvallisuustehtävissä toimiville.

DATES hankkeen osaston tavoitteena on tuoda esille kansainvälisille näyttelyvieraille ja pelastusharjoitukseen osallistuville Sodankylän keskeistä sijaintia Barents alueella ja mahdollisuuksia arktisen alueen olosuhdekoulutuksen, testaus- ja tutkimustoiminnan sekä pelastuksen ja turvallisuuden palvelukeskittymänä.

PS. Näyttelyteamimme on paikalla edustettuna 29.9.-1.10.2015.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Heikki Heinonen
Tel. +358 40 719 2820
heikki.heinonen@sodankyla.fi