Lapin Ilmailukeskus – LIK

Lataa PDF

Kehittämiskohde: Lapin Ilmailukeskus Sodankylän lentopaikalle
Vastuutaho: Sodankylän Ilmailukerho ry koordinoi
Aikataulu: avoin

Sodankylän Ilmailukerho ry on käynnistänyt hankkeen, jossa se valmistelee yhdessä Lapin maakunnan muiden ilmailukerhojen kanssa urheiluilmailukeskuksen perustamista Sodankylän lentopaikalle. Kyseessä on hanke, jossa Sodankylään luotaisiin uusi monimuotoinen harrasteilmailun koulutuskeskus toimitiloineen. Ilmailukeskus tarjoaisi ilmailun koulutus- ja harrastetilat sekä ilmailuympäristön monipuoliselle, koko maakuntaa palvelevalle harrasteilmailutoiminnalle.

Lentokentän alueella käynnissä oleva Arktisen testausympäristön kehittämishanke – DATES huomioinut edellä esitetyn urheiluilmailukeskuksen sijoittautumisen lentokenttäalueelle toimintojen sijoittumisen selvityksessä.

Lisätiedot:

Sodankylän Ilmailukerho ry
Puheenjohtaja Kari Korvanen
Tel. 0400 970 130, kari.korvanen@sodik.fi